Kamera Fish-eye

  • 12MP Full View IP Kamera Fish-Eye

    12MP Full View IP Kamera Fish-Eye

    ● H.265, Telung stream
    ● Dhéfinisi kualitas dhuwur kanthi 12MP
    ● Super WDR, Auto WDR
    ● Ndhukung Iluminasi sing sithik, DNR 3D, Dina/Wengi (ICR)
    ● Dhukungan kertu SD/TF (256G)
    ● Dhukungan Fish-Eye rectifying
    ● Ndhukung MIC lan speaker sing dibangun
    ● Ndhukung Fungsi Cerdas: Deteksi Gerak, Topeng Video, Intrusi Area, Line Crossing
    ● Multiple protokol/antarmuka
    ● AC 24V±10% / DC 12V±25% / POE Power supply
    ● Dhukungan OEM / ODM lan layanan Kustomisasi